STAD - TOUR - SPORT - DRIEWIELER - KIND - JEUGD - OMBOUW - E-BIKE - MTB ATB - RACE - BAKFIETS - ZIJWIELEN VOLWASSENEN - VOUWFIETS

Onze Fietsmerken

Van alle onderstaande merken hebben we tevens regelmatig gebruikte (e-bike) modellen in de winkel beschikbaar.

        

 


Na een succesvolle crowdfunding in 2021 zag het eerste TENWAYS-model het licht. Sindsdien is TENWAYS uitgegroeid tot een diverse wereldwijde familie van fietsers, ontwerpers en liefhebbers. We noemen ze liefkozend Tenwayers. Samen omarmen we meer dan 10 manieren om te leven en te fietsen.


Met ons hoofdkantoor in Nederland en een ijzersterke, verticaal geïntegreerde wereldwijde productie- en toeleveringsketen bevinden we ons in het hart van elk proces in de wereld van de e-bike.We kennen de problemen veroorzaakt door dagelijks woon-werkverkeer...
• Vertragingen,
• Drukte,
• Onaangenaam weer,
• Hoge vervoerskosten...
Iedereen is bekend met de problemen en begrijpt de frustraties van elke forens. We willen ons allemaal bevrijden van het vervelende woon-werkverkeer dat onze kostbare tijd en energie opslokt. Daarom is TENWAYS op een missie om woon-werkverkeer gemakkelijker, sneller en leuker te maken en om u te laten genieten van de manier waarop u rijdt.
Ga met ons mee op een e-bike om een gezondere levensstijl te beginnen, deel uit te maken van de duurzame beweging en vrijheid op twee wielen te omarmen!
Worstel niet meer met dure parkeerplaatsen en saaie files.


Uitzonderlijk fietsen, redelijke prijs
De uitzonderlijke rijervaring die wij bieden gaat verder dan u zou verwachten, maar onze prijzen blijven concurrerend. Dankzij onze robuuste toeleveringsketen en 20 jaar industriële ervaring zijn wij in staat om onze klanten kwaliteit te leveren tegen een redelijke prijs.
Wij waarderen onze klanten en supporters
Vanaf het moment dat u een TENWAYS e-bike koopt, maakt u deel uit van onze groeiende en diverse gemeenschap. We bieden uitstekende klantenondersteuning via onze online en offline kanalen, zodat TENWAYS-eigenaren zich tevreden en gesteund voelen.Multicycle werd in 1977 door Nico Bieleveldt en zijn vrouw in de Achterhoek opgericht. In die tijd groeide de vraag naar recreatieve fietsen, maar de gebruiksvriendelijkheid liet vaak nog te wensen over. 

Multicycle speelde hierop in met handgemaakte fietsen die comfort en kwaliteit boden. Vanaf de eerste dag zorgde de passie van de vakmensen bij Multicycle voor vernieuwing. 


Hoogstaand en tijdloos design. Subtiel en verfijnd. Ergonomisch en comfortabel. Nederlandse kwaliteit. 

Dit is Multicycle.

In 2018 introduceerde Cowboy de mooiste, eenvoudigste en meest geconnecteerde elektrische fiets voor de stad. 

Cowboy wil het perfecte vervoermiddel zijn en maakte van de elektrische fiets een volledig geconnecteerd ecosysteem dat onze riders altijd en overal volgt.


Als deel van onze culturele impact willen we een levende stad creëren, een die meer oog heeft voor ons en de manier waarop we ons verplaatsen. Een stad die duurzamer is voor haar inwoners. 

Het is onze missie om fietsers hun eigen weg uit te laten stippelen en ook de wegen van de stad waar ze wonen in kaart te laten brengen. En dat doen ze door bewust te fietsen, een gewoonte waar iedereen baat bij heeft.

Met Cowboy kies je voor een soepele rit.
Elke Cowboy beschikt over alle essentiële kenmerken. Zo kan je met een gerust hart de weg op.
2 jaar garantie
Klantenservice via de app
Over-the-air updates en diagnoses
Vind je fiets dankzij GPS-tracking

De Cowboy app is je trouwe partner op de weg. Navigeer doorheen elke bocht in de stad. Bepaal van eender waar de exacte locatie van je fiets. Bekijk de ritstatistieken in een oogopslag en kom in contact met andere Cowboy riders.

De app gaat voor jou op zoek naar de beste fietsroutes en geeft je de belangrijkste info over je rit. De sleutel tot een slimme en bewuste rijervaring.

Navigeer met Google Maps
Samen met Google Maps en speciaal voor onze rider community biedt Cowboy een gloednieuwe on-ride navigatie. Voortaan is G Maps naadloos geïntegreerd in de app. En samen vinden ze een nieuwe weg door de stad.

  

 


TOEKOMST HEEFT HERKOMST NODIG

Vooruitgang "Made in Germany" sinds 1919: Kalkhoff is erin geslaagd elk jaar opnieuw vooruit te lopen op nieuwe trends en doorslaggevende innovaties op de markt te introduceren. Ontwikkeld, getest en gefabriceerd in Duitsland. Dankzij de combinatie van traditionele waarden en moderne technologieën kunnen wij voor iedereen een perfecte fiets aanbieden.

HISTORIE

Kalkhoff kijkt terug op een lange historie. Sinds meer dan 100 jaar worden onder de merknaam Kalkhoff fietsen geproduceerd en verkocht. 

KWALITEIT

Heinrich Kalkhoff schreef mee aan de eerste DIN-norm voor fietsen: DIN 79100. Het eerste eigen testcentrum werd al in 1970 gebouwd. Het beschikt tegenwoordig over de volgende faciliteiten: 30 testmachines op een controleafdeling van 400 m². 

PRODUCTIE

Van het idee, via de ontwikkeling tot aan de productie ter plaatse: zo ontstaat een Kalkhoff-fiets "Made in Germany". 
E-biketest 2021

14 middenklasse e-bikes getest: van knaller tot tegenvaller

Wie een goede e-bike wil kopen, moet steeds dieper in de buidel tasten. Gelukkig worden e-bikes ook beter. Toch is het verschil in elektrische ondersteuning dit jaar wel opvallend groot. Hoeveel waar krijg je voor een e-bike in de prijscategorie tot € 2.500,-? We zochten het voor je uit in onze e-biketest 2021.

ANWB 2021 e-bike test
Click hier voor het uitgebreide verslag
e-biketest-2021-pdf-bestand_1.pdf (1.13MB)
ANWB 2021 e-bike test
Click hier voor het uitgebreide verslag
e-biketest-2021-pdf-bestand_1.pdf (1.13MB)

Kalkhoff Endeavour 3.B Move

Testwinnaar

De krachtpatser van de test is een ‘all terrain vehicle’. Deze Kalkhoff met derailleur heeft een zeer krachtige Bosch Performance-motor waarmee je ook zeer steile hellingen moeiteloos bedwingt. Daarnaast is de fiets bijzonder stabiel, zijn de remmen krachtig en veilig en is de actieradius met 63 km in de hoogste ondersteuningsstand met 500 Wh accu dik in orde. Kortom, een terechte testwinnaar.


De beste elektrische fiets van 2020 

De KALKHOFF Image 5.Bosch Belt Benelux 625 Wh.

NU.nl en de Consumentenbond laten het zien.

Deze Kalkhoff Image is een e-bike met een comfortabele zithouding. Deze heeft geen vaste versnellingen, maar een traploze versnelling. De versnelling is dus nooit iets te zwaar of te licht. Met een draaihendel stelt u de versnelling in op de stand die u het prettigst vindt.

De e-bike heeft een Bosch Performance Line 3-motor met een accu van 625Wh. Deze stille motor presteert erg goed. De ondersteuning voelt soepel aan en de actieradius is uitstekend. Afhankelijk van welke ondersteuning u kiest en de omstandigheden haalt u tot 125 km op een volle accu.

In plaats van een ketting heeft de e-bike een riemaandrijving. Dit is stiller, duurzamer en onderhoudsvriendelijker. Verder heeft de Kalkhoff Image goede hydraulische schijfremmen en bredere banden voor meer comfort.

Pointer RijwielenUw fiets, dat is iets heel persoonlijks. Type fiets, kleur, comfort, onderdelen, accessoires. Allemaal aspecten die samen zorgen dat een fiets ook echt ùw fiets wordt. Pointer - alleen verkrijgbaar bij de fietsenvakman - is een prima startpunt voor uw zoektocht naar een nieuwe tweewieler.

KWALITEIT OP ZIJN MOOIST

Met Pointer kiest u voor eerlijke kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Pointer heeft bovendien fietsen die helemaal van deze tijd zijn. Eigenzinnige modellen, smaakvolle kleurstellingen en actueel design. Kwaliteit op zijn mooist dus. De gebruikte onderdelen en accessoires zijn allemaal van gerenommeerde merken. Pointer heeft een prettig overzichtelijk assortiment, opgedeeld in vijf rubrieken:

Ook goed om te weten: Pointer fietsen zijn uitstekend bestand tegen het grillige, Nederlandse weer. Elke Pointer heeft namelijk standaard meerdere laklagen. Zodat u zeker weet dat u jarenlang plezier heeft van een Pointer, van ùw Pointer!BAK-FIETSEN :Bakfiets.nl


Families met twee of meer kinderen hebben al gauw een probleem als ze op de fiets in de stad boodschappen moeten doen. Zware tassen aan het stuur, een kind vóór en een ander achterop de fiets zorgen voor onveilige situaties. De bakfiets heeft een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond. De Cargobike is zeer wendbaar en gemakkelijk en licht te besturen. De kinderen zitten in een stevige houten bak vóór de bestuurder en zitten vast met driepuntsgordels.

Bij Bakfiets.nl kunt u niet alleen voor bakfietsen terecht. We beschikken over een breed assortiment van standaardfietsen voor dames en heren. Ook hebben we veel verschillende accessoires voor ieder model fiets.

Bekijk onze modellen

Bakfiets.nl weer als beste getest in de bakfietsentest van de fietsersbondAANGEPASTE FIETSEN :

„PFAU-Tec“ steht für Qualität „made in Germany“. Das heisst bei uns, keine Kompromisse, wenn es um die Sicherheit geht. Die bewährten, therapiegeeigneten Fahrräder/Spezial-Dreiräder für Kinder und Erwachsene werden von der Konstruktion bis zur vollständigen Montage komplett im eigenen Haus produziert. Das ist ein klares wirtschaftliches Bekenntnis zu unserer Region: PFAU-Tec und PFIFF gemeinsam am Standort Deutschland.Van Raam is een Nederlandse fabrikant van aangepaste fietsen en is gespecialiseerd in het fabriceren van driewielfietsen, de scootmobielfiets, lage instapfietsen, de loophulp, duofietsen, tandems, rolstoelfietsen en transportfietsen.


 

NOG MEER MERKENNIEUW !

AZOR CONFIGURATOR


Stel uw eigen AZOR samen

op www.MyAzor.nlKINDERFIETSEN EN JEUGDFIETSEN :


ONTDEK ALPINA Voor een kind is een nieuwe fiets iets magisch. Wij van Alpina maken kinderfietsen voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Mooie kinderfietsen, waar kinderen van dromen. En van de allerbeste kwaliteit.
SPORTFIETSEN :


 


Belgian Bike Power since 

1921
- SPORTIEVE KAYZA FIETSEN EN E-BIKES UIT DUITSLAND VANAF 399,- euro
OMBOUW SETS steunwielen 
 

Bij de ontwikkeling van elke nieuwe fiets staat langdurig fietsplezier centraal.
Er zijn echter situaties waardoor een standaard model niet langer aansluit bij uw persoonlijke situatie.

Aanvullende wielen set

Wij beschikken voor u over een eenvoudige maar doeltreffende wijze over een aanvullend set wielen.

De set wielen is op praktisch iedere fiets te monteren en geeft extra stabiliteit wanneer dat nodig is. DE oplossing om voor een lage prijs langdurig mobiel te blijven!

Wij maken van uw tweewieler een driewieler. Daarmee vergroten we de stabiliteit van  uw bestaande fiets.


Omvallen is er niet meer bij!

U voelt zich weer veilig op uw eigen vertrouwde fiets.
Gun uzelf weer het fietsplezier en geniet volop van deze unieke aanpassing.

De toepassing om van een bestaande tweewieler een driewieler te maken wordt geproduceerd onder de naam Opus-3.

OMBOUW SETS e-bike
Uw eigen fiets ombouwen tot elektrische fiets?

Laat ook uw eigen fiets ombouwen tot elektrische fiets en geniet van uw eigen e-bike.

Wij zijn ervaren in het ombouwen van ‘gewone’ fietsen tot e-bikes. Van stadsfiets tot mountainbike; van ligfiets tot tandem, van vouwfiets tot rolstoelfiets.

Wij beschikken over ombouwsets met een motor in het voorwiel of met een motor bij de trapas (middenmotor); Ombouwsets met een rotatiesensor of een trapkrachtsensor; Ombouwsets met een drager accu of een bidon accu, en nog veel meer.

We leveren alleen motoren en accu’s van gerenommeerde merken die zichzelf volop bewezen hebben. Motoren van Bafang of Pendix; Accu technology van Samsung, Panasonic, Sanyo en LG.


Eén motor voor alle soorten fietsen

Motor aan. Motor uit. U bepaalt.

Bergop met motorondersteuning of met pure spierkracht - met de Pendix eDrive bepaalt u zelf wanneer uw fiets een eBike wordt. Of het nu op weg is naar het kantoor of om boodschappen te doen in het stadsverkeer. Pendix maakt uw dagelijks leven gemakkelijker - en u zult er dol op zijn. Voor het ultieme rijplezier heeft Pendix een universele en hoogwaardige ombouwset ontwikkeld die op vrijwel elke fiets kan worden gemonteerd. Zo wordt uw fiets in een mum van tijd een krachtige eBike.

VOUWFIETSEN :


TERN - DAHON  - TAKASHi