Onze Service 


Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. 


De monteurs zijn gekwalificeerd en krijgen doorlopend training om in theorie maar ook hands-on bij te blijven in het vak.

Een bij NICOOZ Tweewielers aangeschafte nieuwe fiets is inclusief :

  • De 1e servicebeurt

  • Het volledig op maat afstellen van de onderdelen en uw persoonlijke zithouding

  • Het monteren van accessoires.De Werkplaats


Een goede fiets blijft alleen goed met voldoende onderhoud, service en aandacht.


Wij bieden u een professionele reparatieafdeling waar ervaren monteurs en de beste gereedschappen garant staan voor een uitstekende dienstverlening.

De monteurs zijn stuk voor stuk ervaren in het fietsenvak, maar zijn zelf ook kilometervreters. Het vakmanschap steunt op een grondig doorleefde kennis van de fiets en het fietsen. En dat is wat we als vakhandel toevoegen als meerwaarde voor u. Een hoogkwalitatief gefabriceerde fiets maakt het alleen waar als deze hoog-kwalitatief aan u wordt afgeleverd en tijdens het gebruik deskundig wordt onderhouden.

Voor vragen, het maken van afspraken of reserveringen kunt u ons bereiken op: 020-8232056

Vragen kunnen ook per e-mail: info@nicooz.nl. Wilt u svp in uw e-mail uw telefoonnummer vermelden.REPARATIE EN ONDERHOUD


Komt u gerust direct langs voor uw reparatie of onderhoud. 


Indien mogelijk zullen wij u dan direct op weg helpen. Mocht de oplossing wat langer tijd in beslag nemen of er worden onderdelen of accessoires besteld, dan plannen we in overleg met u de werkzaamheden in.

Zodra uw fiets gereed is krijgt u van ons een bericht of telefoontje.

Bij reparatie of onderhoud overleggen we met u wat de inschatting van de kosten zullen zijn, zo voorkomen wij vervelende verrassingen. Mochten we bijzonderheden tegenkomen, dan nemen wij contact met u op.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn uw fiets zelf te brengen of op te halen, dan bieden wij tevens een ophaalservice aan waar u tegen vergoeding gebruik van kunt maken. Ophalen/brengen zal veelal aan t begin of t einde (avond) van de dag plaatsvinden.Fiets Financieel


WET MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING (WMO)

Gemeenten dienen er voor te zorgen dat mensen zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. De WMO voorziet daar in. Indien u bijvoorbeeld aangewezen bent op uw vervoer per fiets, dan kunt u een verzoek voor een financiële bijdrage indienen bij uw gemeente.

VOORBEELD :

Indien u wordt geconfronteerd met een fysieke beperking en het fietsen op een tweewieler niet mogelijk is, dan bieden wij u de hoogwaardige driewieler collectie van Pfau-tec durch Pfiff Vertriebs GmbH aan. Tevens ondersteunen wij u bij een eventueel verzoek aan uw gemeente voor een bijdrage van de WMO.                                 Meer : Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)WERKKOSTENREGELING

Sinds 1995 kunt u via uw werkgever voordelig een fiets bestellen en deze met uw brutoloon terugbetalen. Werkgevers die al gebruik maakten van deze regeling kunnen dat met de komst van de werkkostenregeling gewoon voortzetten. Het fietsplan blijft namelijk op soortgelijke manier mogelijk.

Voor een werknemer zal er weinig veranderen, u kunt nog steeds op dezelfde manier een fiets via het werk bestellen als voorheen. Het verschil achter de schermen is dat het fietsplan is vervangen door de werkkostenregeling. Dit maakt het voor de werkgever eenvoudiger !

Waar het voorheen nog aannemelijk moest zijn dat de werknemer de fiets echt voor het woon-werkverkeer gebruikte en dit ook nog voor minimaal 50% van de tijd deed, vervalt deze verplichting onder de werkkostenregeling. De werkgever houdt nu alleen nog rekening met de  forfaitaire ruimte vanaf 1 januari 2015. Dat is namelijk 1,2% van de totale fiscale loonsom van een organisatie die belastingvrij mag worden vergoed of verstrekt aan uw personeel.

Wilt u dus een fiets van de zaak bestellen, dan kunt u dit dus prima bij uw werkgever aangeven.


Voor de werkgever 

www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/belastingen-voor-ondernemers/vraag-en-antwoord/werkkostenregeling-wkrFIETSVERZEKERING

 

Wij brengen voor u de fietsverzekeringen onder bij ENRA.


 

 
LEASING VAN UW NIEUWE FIETS

Bezoekt u eens de web-site en beoordeelt u het aanbod van Friesland Lease op https://www.frieslandlease.nl/oplossingen/fiets-leasen/

U treft daar een samenwerkings-aanbod tussen de financiële instelling, Bovag en ENRA. Het leasen van de fiets brengt de investering in een nieuwe fiets terug tot een bedrag vanaf enkele tientjes- per maand en u heeft de keuze om na afloop van de loop-tijd de fiets over te nemen of niet. Deze wijze van gebruik van de fiets, in tegenstelling tot eigendom, heeft de natuurlijke voordelen die bijvoorbeeld ook bekend zijn uit de autobranche. U heeft de keuze tussen prive-lease en zakelijke lease (via uw werkgever of bedrijf).

De fiets wordt besteld door de financiële instelling en daarmee dekt het maand-tarief de kosten voor onderhoud, verzekeringen (Enra), pechhulp buiten de gemeente (Bovag) en afschrijving. Ofwel, u wordt voorzien van full-service.

Ziet u ook de Bovag site : https://www.bovagleasefiets.nl/


Uw werkgever of bedrijf zal het maandtarief voor rekening nemen. Deze kunt u dan, in overleg, weer afrekenen als werkkosten-regeling of als onderdeel van het arbeids-voorwaarden pakket, waardoor u werkelijk kosten-neutraal, een (aldan niet elektrisch ondersteunend fiets gebruikt.

De werkgever houdt maandelijks kosten voor de leasefiets in op het salaris van de werknemer of kan het verrekenen met bijv. reiskostenvergoeding. Ook is verrekening mogelijk met andere arbeidsvoorwaarden: Bijv. bovenwettelijke vakantiedagen, vakantiegeld, gratificatie, enz.

HOE WERKT HET IN DE PRAKTIJK ?

  • De werknemer bezoekt de winkel
  • Heeft de werknemer een geschikte fiets gevonden, dan wordt  een offerte uitgebracht met de leaseprijs per maand
  • De werkgever faciliteert de leasefiets als onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket en sluit per leasefiets een leaseovereenkomst af met Friesland Lease.
  • Friesland Lease verstrekt deelnameovereenkomst aan werkgever. Hierin worden de verplichtingen van werknemer aan werkgever met betrekking tot het gebruik van de leasefiets vastgelegd.
  • De werkgever houdt maandelijks kosten voor de leasefiets in op het salaris van de werknemer of kan het verrekenen met bijv. reiskostenvergoeding. Ook is verrekening mogelijk met andere arbeidsvoorwaarden: Bijv. bovenwettelijke vakantiedagen, vakantiegeld, gratificatie, enz.
  • Het leasebedrag wordt door de werkgever betaald aan Friesland lease.