NICOOZ Tweewielers is dé fietsenzaak 
in Amstelveen-Westwijk
-
Service, kwaliteit en persoonlijk contact in uw directe omgeving en met een advies op uw maat is het vaandel dat wij voeren om u volledig te ondersteunen in het gebruik van uw tweewieler.
 
  • De winkel bevindt zich in het vernieuwde winkelhart van de grootste wijk van Amstelveen. Het is daarmee centraal en qua parkeren, ideaal gelegen voor uw dagelijkse boodschappen. 
  • Dat geeft NICOOZ Tweewielers, naast Kruidvat en tegenover Albert Heijn, de gelegenheid om u naast de dagelijkse boodschappen, optimaal van service en ondersteuning te voorzien. 
  • Wij zijn er voor de aanschaf, lease, tijdelijk gebruik, onderhoud en reparatie van de (elektrische-) fiets met bijbehorende onderdelen en accessoires voor woon-werk-verkeer, voor boodschappen in krat-bak-tas en de tocht naar school.
  • Wij zijn er ook voor een prachtige (tour-)tocht die u al kunt starten juist ten zuiden van Westwijk, dat de entree vormt voor het Groene Hart van De Randstad. 
  • Wilt u de tocht afleggen op snelheid of met een extra hobbel juist off-road, dan bieden wij u ook de keuze voor een sportieve fiets.
  • Indien u wordt geconfronteerd met een fysieke beperking en het fietsen op een tweewieler niet mogelijk is, dan bieden wij u de hoogwaardige driewieler collectie van Pfau-tec durch Pfiff Vertriebs GmbH aan. Tevens ondersteunen wij u bij een eventueel verzoek aan uw gemeente voor een bijdrage via de WMO.                                 Meer : Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)